September 5, 2017

September 1, 2017

August 17, 2017

July 14, 2017

Please reload

Recent Posts

Intervju med Disharmoni

September 5, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Intervju med Disharmoni

September 5, 2017

(Utdrag) Sommerøya hadde en DJ konkurranse med radioprogrammet Pils & Plater der du kunne levere inn miks og den som vant fikk spille. Årets vinnere var Stian Pedersen og Frank Jægtvik.

– Vi var vel de eneste som leverte inn back to back. Det vil si at vi spiller annenhver låt. Av 52 bidrag ble det valgt fem som juryen skulle stemme over. Vi vant med over halvparten av stemmene og fikk spille på hovedscenen først i dag. Det viktigste for oss her er ikke selve spillinga, men all PR vi har fått i løpet av konkurransen. 

 

Kjæresten min Cathrine Vik jobber med internett og promotering. Hun har peiling på hva som funker. Hun har virkelig jobbet for å reklamere for oss. Uten henne hadde vi ikke fått så mye PR og alt dette hadde ikke gått.

– Jeg har spilt mange år i Trondheim på diverse steder. Vi har spilt sammen hjemme i stua mi fra seks til åtte år. Hvor vi viser hverandre musikk og mikser plater. Vi har holdt på lenge jeg i snart 20 år og Frank i 15.

Hva skal dere se i dag?

– Anja Schneider og Rødhåd. Rødhåd som er en veldig kjent DJ fra Tyskland spiller veldig hard og dyp techno. Sommerøya har fått en utrolig bra lineup her midt i Oslo. Festivalen har holdt på i åtte år og bare blitt bedre og bedre, og større og større. 

 

Tekst: Line Skille-Aspholm

Foto: David Dundas

 

Hele artikkelen her: Disharmoni - Sommerøya 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
Follow Me
  • SoundCloud Stian Pedersen DJ Trondhe
  • MixCloud Stian Pedersen DJ Trondheim
  • Facebook Stian Pedersen DJ Trondheim

© 2020 Stian Pedersen. All rights reserved. Have any questions or want to get in touch?

Don't hesitate to send an email